Filter

Zakelijk krediet vergelijken

 • 1
  Bridgefund
  Voordelen
  • Vandaag nog op rekening
  • Minstens 50k omzet p.j.
  • Eerder Aflossen = Korting
  Rente 1.5%
  Beoordeling 5/5
  Lees meer
 • 2
  Qeld Bedrijfsleningen
  Voordelen
  • Binnen 1 uur lening uitbetaald
  • Geen jaarcijfers nodig
  Rente 6.0%
  Beoordeling 5/5
  Lees meer

LET OP: In verband met de corona crisis is het aanbod van zakelijke financiers op dit moment vrij beperkt. De meeste aanbieders verstrekken op het moment geen lening meer, waardoor wij u geen volledig overzicht kunnen bieden van zakelijke kredietverstrekkers. Wij kunnen helaas niet garanderen dat de informatie op onze website accuraat is. Hou hier a.u.b. rekening mee.

 • KredietVooruit verleent bedrijfskredieten van 3.000 euro tot maximaal 250.000 euro. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk beoordeeld, na goedkeuring staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening. Voorwaarde is dat je minimaal een jaar in bedrijf bent. De aflossing kan variabel, op basis van je omzet per maand. Er wordt geen onderpand gevraagd bij het aangaan van de lening.
 • New10 is een initiatief van ABN-Amro en verstrekt leningen aan ondernemers. New10 verstrekt leningen aan het MKB vanaf 5.000 euro tot 250.000 euro bij een eenmanszaak. BV’s komen in aanmerking voor een lening tot 1 miljoen euro. De looptijd van de lening ligt tussen de 3 maanden en 3 jaar (36 maanden). Vaste activa = lagere rente met langere looptijd (5 jaar). rente v.a. 3.0%! Herfinancieren mogelijk tegen gunstigere rentes.
 • Een zakelijk krediet bij New10 sluit je gemakkelijk af op de website. Naast rente worden er ook abonnementskosten gerekend voor een zakelijk krediet bij New10. Deze kosten liggen op 10 tot 50 euro per maand, afhankelijk van het flexibel kredietbedrag.
 • Funding Circle is een uniek concept. Een krediet aan een zelfstandige wordt gefinancierd door investeerders die op jouw project kunnen intekenen. Zodra je krediet, tot maximaal € 250.000 euro, is gefinancierd wordt het bedrag uitbetaald. De looptijd van de lening ligt tussen de 6 maanden en 5 jaar (60 maanden). Je betaalt een vaste lage rente en kunt boetevrij vervroegd aflossen.
 • Swishfund is een initiatief van ondernemers en verstrekt zakelijke kredieten van 3.000 tot 250.000 euro. Bij Swishfund gaat het vooral om kortlopende kredieten met een looptijd van drie tot twaalf maanden. Een online aanvraag is bij Swishfund binnen tien minuten geregeld en na goedkeuring ontvangt u het geld binnen 24 uur op uw rekening.
 • B2Business Leningen verstrekt kredieten aan bedrijven van minimaal 2.000 euro tot maximaal 100.000 euro. De looptijd van de lening bedraagt 6 tot 18 maanden. De rente bedraagt gemiddeld 2,9%, de kosten bij het afsluiten bedragen 2,95% van het geleende bedrag. Voorwaarden: Minimaal 12 maanden in business, jaaromzet gemiddeld minimaal € 50.000. De directeur(en)/grootaandeelhouder(s) dienen in Nederland woonachtig te zijn.
 • Invoice Finance maakt het mogelijk om een krediet te ontvangen van minimaal 5.000 euro tot maximaal 150.000 euro. Uw aanvraag wordt binnen 24 uur behandeld, waarna direct het krediet wordt gestort. Een zakelijk krediet bij Invoice Finance groeit mee met uw bedrijf en is dagelijks opzegbaar. De looptijd van de lening is afhankelijk van uw wensen. Hoe veel rente u betaalt over het geleende bedrag, wordt bepaald aan de hand van uw bedrijfscijfers.

Er zijn nog vele andere aanbieders van zakelijke kredieten met mindere voorwaarden. Zo kunt u mogelijk terecht bij OPR-Bedrijfskrediet of Spotcap.

Financiering bij de aanbieders

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek gaat naar een voordelig krediet voor de financiering van een project kan dat soms best lastig zijn. Er zijn tientallen aanbieders, ieder met hun eigen voorwaarden. Met BKR toetsing, of zonder deze controle voor een negatieve registratie. Soms moet u jaarcijfers overleggen, soms wordt dit niet geëist. En dan hebben we het nog niet gehad over de voorwaarden. Hoeveel bedraagt de rente, welke kosten worden in rekening gebracht? Als u dat voor meerdere aanbieders wilt vergelijken dan bent u daar een flinke tijd mee bezig. En tijd hebben veel ondernemers niet. ZakelijkGeld.nl heeft in de afgelopen periode al veel ondernemers geholpen bij het vinden van een passend krediet.

Tip voor startende ondernemers: Startende ondernemers hebben vaak moeite met het krijgen van een lening. Mogelijk komt u in aanmerking voor Factoring of Crowdfunding. Met name crowdfunding is voor de startende ondernemers erg interessant.