Start uw aanvraag
Start uw aanvraag
  • New10 is een initiatief van ABN-Amro en verstrekt leningen aan ondernemers. New10 verstrekt leningen aan het MKB vanaf 5.000 euro tot 250.000 euro bij een eenmanszaak. BV’s komen in aanmerking voor een lening tot 1 miljoen euro. De looptijd van de lening ligt tussen de 3 maanden en 3 jaar (36 maanden). Vaste activa = lagere rente met langere looptijd (5 jaar). rente v.a. 3.0%! Herfinancieren mogelijk tegen gunstigere rentes.
  • Een zakelijk krediet bij New10 sluit je gemakkelijk af op de website. Naast rente worden er ook abonnementskosten gerekend voor een zakelijk krediet bij New10. Deze kosten liggen op 10 tot 50 euro per maand, afhankelijk van het flexibel kredietbedrag.
  • Funding Circle is een uniek concept. Een krediet aan een zelfstandige wordt gefinancierd door investeerders die op jouw project kunnen intekenen. Zodra je krediet, tot maximaal € 250.000 euro, is gefinancierd wordt het bedrag uitbetaald. De looptijd van de lening ligt tussen de 6 maanden en 5 jaar (60 maanden). Je betaalt een vaste lage rente en kunt boetevrij vervroegd aflossen.
  • Swishfund is een initiatief van ondernemers en verstrekt zakelijke kredieten van 3.000 tot 250.000 euro. Bij Swishfund gaat het vooral om kortlopende kredieten met een looptijd van drie tot twaalf maanden. Een online aanvraag is bij Swishfund binnen tien minuten geregeld en na goedkeuring ontvangt u het geld binnen 24 uur op uw rekening.
  • B2Business Leningen verstrekt kredieten aan bedrijven van minimaal 2.000 euro tot maximaal 100.000 euro. De looptijd van de lening bedraagt 6 tot 18 maanden. De rente bedraagt gemiddeld 2,9%, de kosten bij het afsluiten bedragen 2,95% van het geleende bedrag. Voorwaarden: Minimaal 12 maanden in business, jaaromzet gemiddeld minimaal € 50.000. De directeur(en)/grootaandeelhouder(s) dienen in Nederland woonachtig te zijn.

Er zijn nog vele andere aanbieders van zakelijke kredieten met mindere voorwaarden. Zo kunt u mogelijk terecht bij OPR-Bedrijfskrediet of Spotcap.

Financiering bij de aanbieders

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek gaat naar een voordelig krediet voor de financiering van een project kan dat soms best lastig zijn. Er zijn tientallen aanbieders, ieder met hun eigen voorwaarden. Met BKR toetsing, of zonder deze controle voor een negatieve registratie. Soms moet u jaarcijfers overleggen, soms wordt dit niet geëist. En dan hebben we het nog niet gehad over de voorwaarden. Hoeveel bedraagt de rente, welke kosten worden in rekening gebracht? Als u dat voor meerdere aanbieders wilt vergelijken dan bent u daar een flinke tijd mee bezig. En tijd hebben veel ondernemers niet. ZakelijkGeld.nl heeft in de afgelopen periode al veel ondernemers geholpen bij het vinden van een passend krediet.

Tip voor startende ondernemers: Startende ondernemers hebben vaak moeite met het krijgen van een lening. Mogelijk komt u in aanmerking voor Factoring of Crowdfunding. Met name crowdfunding is voor de startende ondernemers erg interessant.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven

× Ik heb een vraag via WhatsApp