B2Business lening

B2Business Lening is een internationale financiële dienstverlener voor ondernemers. Bij deze dienst kunt u, voor uw kleinzakelijke of MKB-onderneming, terecht voor een krediet van minimaal € 2.000 tot maximaal € 100.000. Voor deze zakelijke kredieten kunt u een looptijd verwachten van minimaal 6 en maximaal 18 maanden, waarin u in maandelijkse termijnen kunt aflossen. Daarnaast is het mogelijk om op ieder moment boetevrij af te lossen. U leent geld bij B2BusinessLening voor gemiddeld een rente van 2,9%. Verder brengt deze kredietverstrekker kosten voor het afsluiten van een krediet in rekening: deze bedragen 2,95% van het geleende bedrag.

Voorbeeld van kosten bij B2Business Lening

LeenbedragRenteLooptijdAdministratiekostenU ontvangt
€ 10.000€ 1.7406 mnd€ 295€ 9.705
€ 20.000€ 6.00012 mnd€ 590€ 19.410
€ 50.000€ 18.00018 mnd€ 1.480€ 48.520

*Rente is gebaseerd op uw risicoprofiel
**Let op: Uw bedrijf dient minstens 12 maanden te bestaan + jaarlijkse omzet van 75.000€+

Voordelen

 • Bij B2Businesslening heeft u tot wel 18 maanden de tijd om terug te betalen.
 • Gratis eerder aflossen, rente tot op de dag van aflossing
 • U krijgt meestal binnen een werkdag uitsluitsel of uw aanvraag is goedgekeurd.
 • Zakelijk krediet afsluiten kan zonder onderpand.
 • Uitbetaling gebeurt binnen 1 tot 3 werkdagen na goedkeuring van de aanvraag.
 • Geen BKR registratie

Nadelen

 • Lenen bij B2 Businesslening is niet gratis: naast rente betaalt u administratie- en aanvraagkosten voor het afsluiten van krediet.
 • U bent zelf verantwoordelijk voor het doen van de maandelijkse termijnbetalingen.
 • Uw cashflow moet hoog genoeg zijn om een positieve beoordeling van uw aanvraag te krijgen.

Werkwijze en voorwaarden van B2 BusinessLening

Bij B2BusinessLening kunt u eenvoudig online een aanvraag doen voor krediet voor uw onderneming. Het kiezen van krediet en looptijd en het invullen van enkele persoons- en bedrijfsgegevens kost ongeveer 5 minuten. U kunt ook gebruik maken van telefonische klantenservice om u te helpen bij uw aanvraag, als u er niet uitkomt.

Na het doen van een aanvraag ontvangt u in de meeste gevallen al binnen 1 werkdag uitsluitsel of uw krediet is goedgekeurd of niet. Soms weet u al binnen enkele minuten waar u aan toe bent. Voor het beoordelen van uw kredietaanvraag kijkt B2BusinessLening naar de cashflow van uw onderneming. Hiervoor is het van belang dat u de bankafschriften van de laatste 3 maanden opstuurt. In minder dan 10% van alle gevallen vraagt B2BusinessLening ook om de jaarcijfers van het laatste jaar.

Het aangevraagde krediet wordt, na goedkeuring, meestal tussen 1 en 3 werkdagen op uw rekening bijgeschreven. Het terugbetalen doet u in gelijke termijnbedragen over de gehele looptijd van de lening. Wilt u eerder aflossen? Dit kan al na 1 dag. Daarvoor brengt B2Businesslening u geen boete in rekening. Daarnaast betaalt u rente tot op de dag van aflossing. Als u altijd voldoet aan de maandelijkse termijnbedragen bij het terugbetalen van uw lening aan B2BusinessLening, bouwt u een correcte betaalhistorie op. Dit heeft als voordeel dat u, voor een later krediet, meer geld kunt lenen en mogelijk op gunstigere voorwaarden kunt rekenen.

Voorwaarden

 • De onderneming waarvoor u krediet aanvraagt, moet minimaal 12 maanden actief zijn.
 • De minimum bruto jaaromzet van uw onderneming is € 50.000,-
 • Alle directeuren en/of grootaandeelhouders moeten in Nederland woonachtig zijn.
 • U moet beschikken over een vast, zakelijk bankrekeningnummer.
 • Uw onderneming moet gevestigd zijn op een fysieke werklocatie met adres.

Anderen bekeken