Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Finney.nl

Finney.nl is een platform voor het aanvragen van een bedrijfsfinanciering. Finney B.V. is ontstaan in februari 2022 en heeft inmiddels al veel klanten geholpen met het vinden van een passende financiering.

Finney maakt het mogelijk om geld te lenen vanaf 1.000 euro tot een bedrag van 10.000.000 euro. Ondernemers hebben de mogelijkheid om een aanvraag in te schieten op het platform. Finney beoordeeld de aanvraag en zorgt voor een passend voorstel.

logo Finney BV logo Finney BV

Kosten bij Finney

De kosten van een lening of een zakelijk krediet staan bij Finney niet vast. Finney beoordeeld iedere aanvraag apart en zorgt ervoor dat alle aanvragers een passend voorstel krijgen toegewezen. De kosten in de onderstaande tabel dienen als voorbeeld.

Leenbedrag Rente Looptijd Administratiekosten U ontvangt
€ 1.000 10% (schatting) 0 - 12 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.
€ 10.000 7% (schatting) 0 - 60 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.
€ 25.000 6% (schatting) 0 - 60 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.
€ 50.000 5% (schatting) 0 - 60 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.
€ 100.000 4% (schatting) 0 - 60 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.
€ 1.000.000 2,5% (schatting) 0 - 120 maanden afhankelijk van gekozen offerte n.v.t.

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Voordelen van Finney

  • Altijd een passend voorstel

  • Keuze uit vrijwel alle verstrekkers

  • Ook zonder jaarcijfers

  • Binnen een uur reactie op aanvraag

Nadelen van Finney

  • Aantal grootbanken zijn niet actief

Werkwijze en voorwaarden

Binnen enkele minuten is het mogelijk om bij Finney een bedrijfsfinanciering voor uw onderneming aan te vragen. Finney hanteert geen voorwaarden voor het aanvragen van een financiering. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend wordt er verzocht om banktransacties up te loaden. Dit kan door middel van een MT-940 bestand of een PDF-bestand van uw banktransacties.

U kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met Finney om de aanvraag te doorlopen.

Nadat u de aanvraag heeft ingediend wordt u in een aantal gevallen gebeld om antwoord te geven op een aantal vragen. In het platform krijgt u meestal binnen enkele uren een voorstel op maat. Het voorstel is gebaseerd op uw persoonlijke situatie.

Na het doen van een aanvraag ontvangt u in de meeste gevallen al binnen 1 werkdag uitsluitsel of uw krediet is goedgekeurd of niet. Soms weet u al binnen enkele minuten waar u aan toe bent. Voor het beoordelen van uw kredietaanvraag kijkt B2BusinessLening naar de cashflow van uw onderneming. Hiervoor is het van belang dat u de bankafschriften van de laatste 3 maanden opstuurt. In minder dan 10% van alle gevallen vraagt B2BusinessLening ook om de jaarcijfers van het laatste jaar.

Het aangevraagde krediet wordt, na goedkeuring, meestal tussen 1 en 3 werkdagen op uw rekening bijgeschreven. Het terugbetalen doet u in gelijke termijnbedragen over de gehele looptijd van de lening. Wilt u eerder aflossen? Dit kan al na 1 dag. Daarvoor brengt B2Businesslening u geen boete in rekening. Daarnaast betaalt u rente tot op de dag van aflossing. Als u altijd voldoet aan de maandelijkse termijnbedragen bij het terugbetalen van uw lening aan B2BusinessLening, bouwt u een correcte betaalhistorie op. Dit heeft als voordeel dat u, voor een later krediet, meer geld kunt lenen en mogelijk op gunstigere voorwaarden kunt rekenen.

Aanbieders van bedrijfsfinancieringen

Vind ook andere aanbieders van Bedrijfsfinancieringen op de vergelijkingswebsite ZakelijkGeld.nl.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp