Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Floryn

Floryn (voorheen InvoiceFinance) is een kredietverstrekker die zakelijke leningen, zakelijke kredieten, factoring en zakelijke hypotheken aanbiedt. Het zakelijk krediet is het meest gekozen product van deze aanbieder. U kunt een krediet van € 10.000 tot maar liefst € 3.000.000 aanvragen. De aanvraag van het krediet kan in 2 minuten worden ingediend en deze wordt binnen 24 behandeld. U kunt geld opnemen wanneer u wilt en lost het opgenomen bedrag af middels wekelijkse incasso’s. De hoogte van het bedrag wordt bepaald op basis van de hoogte van de kredietlimiet en uw risicoprofiel. Hoe hoger het risico, hoe hoger de maandelijkse kosten. Het krediet is dagelijks opzegbaar en u kunt boetevrij extra aflossen.

Kosten van een krediet bij Floryn

Kredietlimiet Rente Looptijd
€ 10.000,- Gemiddeld 1,14% per maand maximaal 5 jaar
€ 3.000.000,- Gemiddeld 1,14% per maand maximaal 5 jaar

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Vergelijk alle aanbieders

Voordelen

  • Er worden zakelijke kredieten van € 10.000 tot maar liefst € 3.000.000 aangeboden.

  • U hoeft geen jaarcijfers te laten zien.

  • Het zakelijk krediet is al beschikbaar voor ondernemers die slechts 6 maanden actief zijn.

  • U kunt boetevrij extra aflossen.

  • U kunt uw mogelijkheden en de kosten van het zakelijk krediet inschatten met de quick scan van Floryn.

  • U kunt wanneer u wilt geld opnemen.

Nadelen

  • De kosten van uw zakelijk krediet worden bepaald op basis van uw risicoprofiel en kunnen daardoor hoog uitvallen.

  • Er wordt gevraagd naar een recente kolommenbalans en uw debiteuren- en crediteurenlijst als u meer dan € 150.000 wilt lenen.

Wilt u meer weten?

Ga nu naar de website van Floryn

Vergelijk aanbieders
Meer over Floryn

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Het zakelijk krediet van Floryn kan eenvoudig en vrijblijvend online worden aangevraagd. U dient enkele gegevens aan te leveren evenals 6 maanden aan uw zakelijke bankafschriften. Als u meer dan € 150.000 wilt lenen, vraagt Floryn ook naar uw recente kolommenbalans en uw debiteuren- en crediteurenlijst. Vervolgens neemt een persoonlijke accountmanager binnen 24 contact met u op om de mogelijkheden voor een zakelijk krediet met u te bespreken.

Als u het voorstel van de accountmanager heeft goedgekeurd, krijgt u direct toegang tot uw persoonlijke account bij Floryn. Daar kunt u doorlopend en tussentijds geld opnemen wanneer u dit wil. Het gewenste bedrag staat binnen één dag op uw rekening.

Het opgenomen bedrag wordt in delen terugbetaald. Middels automatische incasso’s vindt er wekelijks een aflossing plaats. Het bedrag dat wordt afgeschreven bestaat uit een deel aflossing en een deel rente. Floryn geeft aan dat u uw opname op deze manier binnen ongeveer 25 weken weer heeft terugbetaald. U kunt bovendien boetevrij extra aflossen en het krediet is dagelijks opzegbaar.

De hoogte van de kosten van het zakelijk krediet wordt bepaald aan de hand van de hoogte van de kredietlimiet en het risicoprofiel van uw onderneming. De rente is lager als u een hoger kredietbedrag kiest. Floryn werkt met de risicoprofielen A t/m D en uw score is gebaseerd op de financiële prestaties van uw onderneming. A staat voor het laagste risico en D staat voor het hoogste risico.

Voorwaarden

  • Uw bedrijf moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel.
  • Uw bedrijf moet ten minste 6 maanden bestaan.

Andere aanbieders op Zakelijkgeld

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp