Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Qeld Bedrijfsleningen

Bij Qeld Bedrijfsleningen komen kleine en middelgrote bedrijven in aanmerking voor een lening vanaf € 1.000 tot een bedrag van maximaal € 200.000. Qeld is onderdeel van het Zweedse Qred Företagslån AB en staat onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthouder. Het bedrijf heeft een vestiging in Amsterdam. Het verrichten van een aanvraag bij Qeld duurt één minuut, waarna u binnen 24 uur aanbod op maat ontvangt per e-mail. Wanneer u akkoord gaat, staat het geld binnen 24 uur op uw rekening. Voor de lening betaalt u een vaste prijs per maand. Indien de lening eerder wordt afgelost, hoeft er minder te worden terugbetaald. Er is dus geen sprake van een bindende looptijd.

qeld logo

Kosten van een lening bij Qeld Bedrijfsleningen

Kredietlimiet Rente Looptijd
€ 1.000,- Op aanvraag maximaal 18 maanden
€ 200.000,- Op aanvraag maximaal 18 maanden

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Vergelijk alle aanbieders

Voordelen

 • U kunt al geld lenen vanaf € 1.000.

 • Geen opstartkosten of andere verborgen kosten.

 • Hoe eerder u aflost, hoe voordeliger het lenen is. Hoewel u een looptijd kiest, is deze looptijd niet bindend. U kunt de lening boetevrij eerder aflossen, waardoor uw kosten bespaard. U hoeft dan immers minder vaak de vaste kosten te betalen.

 • U hoeft geen jaarcijfers aan te leveren.

 • U kunt boetevrij extra aflossen.

 • Makkelijk, snel en eenvoudig online aan te vragen.

Nadelen

 • Slechts een beperkte looptijd van maximaal 18 maanden.

 • De gehele lening dient binnen 18 maanden te zijn afgelost.

 • Het geleende bedrag kan niet opnieuw worden opgenomen.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website van Qeld

Vergelijk aanbieders
Meer over Qeld

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Een aanvraag indienen bij Qeld is eenvoudig. Via de website kunt u een binnen 1 minuut een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door enkele gegevens door te geven. Vervolgens beoordeelt Qeld uw kredietinformatie en ontvangt u binnen 24 uur een aanbod voor een lening op maat. Deze offerte ontvangt u per e-mail. Gaat u ermee akkoord? Dan dient u de offerte te ondertekenen met iDIN, dit is een digitale iDEAL-ondertekening via uw bank. Daarna staat het geld binnen een dag op uw rekening.

Zodra u de lening heeft ontvangen, dient u deze af te lossen in maandelijkse termijnen. Ook betaalt u maandelijks een vooraf vastgesteld bedrag. Dit is de rente. U kunt boetevrij extra aflossen, zodat u de lening sneller heeft terugbetaald en minder vaak vaste kosten hoeft te betalen. De gekozen looptijd is om deze reden niet bindend.

Voorwaarden

Qeld hanteert geen strenge voorwaarden. Alle ondernemers komen in aanmerking voor een zakelijke lening. Volgens Qeld hoeven betalingsachterstanden bovendien geen beletsel te zijn. U hoeft slechts aan twee voorwaarden te voldoen.

 • U dient te staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
 • De leiding van de onderneming dient in Nederland woonachtig te zijn.

Andere aanbieders op Zakelijkgeld

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp