Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Voordegroei

Voordegroei is een kredietverstrekker voor het midden- en kleinbedrijf. Sinds 2016 voorziet de financierder het Nederlandse MKB van vermogen om te groeien. De kredietverstrekker is geaccrediteerd om leningen te verstrekken onder de Borgstelling MKB-krediet (BMKB) en de BMKB-Groen. U kunt er terecht voor leningen vanaf € 250.000 met een looptijd van 6 tot 84 maanden.

voordegroei logo

Kosten van een lening bij Voordegroei

Kredietlimiet Rente Looptijd
Vanaf € 250.000,- Tussen 6,0% en 10,0% 6 - 84 maanden

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Vergelijk alle aanbieders

Voordelen

  • U kunt bij Voordegroei terecht voor een zakelijke lening onder BMKB-voorwaarden. BMKB staat voor Borgstelling MKB-kredieten. De BMKB vergroot het onderpand voor ondernemers die anders te weinig onderpand hebben om te kunnen lenen. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat dan voor een deel garant voor deze bedrijven.

  • Voordegroei kan aanvullende financieringsmogelijkheden bieden voor verduurzaming van het MKB.

Nadelen

  • U kan alleen financieringen boven € 250.000 aanvragen.

  • Starters komen niet in aanmerking voor een lening.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website van Voordegroei

Vergelijk aanbieders
Meer over Voordegroei

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Ondernemers kunnen bij Voordegroei terecht voor groeifinanciering, overbruggingskrediet, vastgoedfinanciering, verduurzaming bedrijfsmiddelen, werkkapitaal, herfinanciering, overnamefinanciering en verduurzaming bedrijfsmatig vastgoed.

De aanvraag van de lening verloopt in drie stappen. Allereerst kunt u met een kort telefoongesprek met Voordegroei meer duidelijkheid krijgen over de mogelijkheden voor een lening. Naar aanleiding van dit gesprek dient u de gevraagde documenten aan te leveren. Deze cijfers worden getoetst, waarbij wordt gekeken naar de winstgevendheid, de vermogenspositie en de cashflow. Ook wordt er naar aanleiding van een persoonlijk gesprek gekeken naar het verdienmodel en uw businessplan.

Na de analyse hoort u binnen een paar dagen of u voor de lening in aanmerking komt. Voordegroei doet dan een voorstel met daarin uw risicoklasse, de rente en de aanvullende voorwaarden. Als u hiermee akkoord gaat, wordt de lening aan u verstrekt.

Wanneer u de lening heeft afgesloten, betaalt u eenmalig een succesfee van 1,5%. Daarnaast betaalt u maandelijks administratiekosten van 0,1% exclusief btw over het resterende leenbedrag. Ook dient u de lening maandelijks af te lossen met rente. Uw onderneming wordt periodiek door Voordegroei geanalyseerd.

Voorwaarden

  • Uw bedrijf dient in Nederland gevestigd te zijn.
  • Uw bedrijf moet minimaal 2 jaar bestaan.
  • U moet een positieve cashflow hebben.
  • U dient een financieringsbehoefte van minstens € 250.000 te hebben.

Andere aanbieders op Zakelijkgeld

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp