Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Buitenland

Stel: u heeft een eigen bedrijf in Nederland, maar u heeft ook een vestiging in het buitenland. Voor deze vestiging wilt u graag een lening afsluiten omdat u in dit bedrijf wilt investeren. Nu vraagt u zich vast af of het mogelijk is om voor uw buitenlandse zaak een lening af te sluiten bij een Nederlandse financieringspartij.

Kan ik met mijn buitenlandse bedrijf een lening afsluiten?

U kunt bij een bank een lening voor uw zaak aanvragen als u met uw bedrijf (ook) in het buitenland actief bent. De voorwaarde is dan wel dat uw onderneming een vestigingsadres in Nederland heeft. Daarbij wordt er in veel gevallen geëist dat u als aanvrager in Nederland woonachtig bent en beschikt over de Nederlandse nationaliteit, dan wel een geldige verblijfsstatus. Een check op deze gegevens vindt dan ook altijd plaats bij het toetsen van uw aanvraag.

Voorwaarden

Wanneer u ook een zakelijke lening wilt afsluiten voor uw bedrijf in het buitenland dan raden we u altijd aan om goed te kijken naar de voorwaarden. Zitten er eventuele haken en ogen aan het afsluiten van een zakelijke lening voor uw zaak in het buitenland? Lees altijd goed de regels door, zodat u precies weet met wie u in zee gaat en wat u kunt verwachten.

Vergelijk diverse verstrekkers

Als u op zoek bent naar een geschikte financieringspartij dan kunt u via onze website eenvoudig de verstrekker vinden die voldoet aan uw wensen en eisen. Vul via de website de verschillende gegevens in en vind binnen de kortste keren een partij die voldoet aan uw wensen en eisen. Kijk altijd wel goed naar de eisen van de partij. Het kan zijn dat u soms niet genoeg informatie vindt op de website van een verstrekker over het afsluiten van een lening in het buitenland. Indien dit het geval is en u nog vragen heeft over het afsluiten van een zakelijke lening dan kan het een goed idee zijn om even contact op te nemen met de desbetreffende partij. De adviseurs staan voor je klaar en kunnen je alles vertellen over het afsluiten van een zakelijke lening voor jouw bedrijf in het buitenland.

Wat wilt u doen met uw bedrijf in het buitenland?

Voordat u een zakelijke lening voor uw bedrijf in het buitenland wilt afsluiten, raden we u zeker aan om goed op een rijtje te zetten waarom u een lening wilt afsluiten. Wilt u graag het pand verbouwen? Wilt u investeren in nieuwe bedrijfsmiddelen? Of wilt u geld investeren in de marketing van het bedrijf? Houdt u er rekening mee dat de kosten in het buitenland anders kunnen zijn in Nederland. Een goed idee dus om van te voren offertes aan te vragen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u in Nederland voor een verbouwing 30.000 euro nodig heeft, terwijl u voor dezelfde verbouwing in een ander land maar 10.000 euro nodig heeft. Zonde, als u meer geld leent dan u eigenlijk nodig heeft. Denk hier dus goed over na voordat u een overeenkomst aangaat.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven

× Ik heb een vraag via WhatsApp