Start uw aanvraag
Start uw aanvraag
Zakelijkgeld.nl - Factoring vergelijken
Bekijk alle mogelijkheden

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Vind de lening die bij u past.

minimaal €5.000,- en maximaal €1.000.000.
Hoeveel geld kan ik lenen?
minimaal 1 maand en maximaal 60 maanden

Wat zijn de mogelijkheden?

U bent erover uit: u wilt investeren in uw bedrijf. Zo kan het zijn dat u een nieuwe vestiging wilt openen, meer wilt investeren in marketingwerkzaamheden of nieuwe inventaris wilt aanschaffen. Wat u ook wilt: het kost geld. Beschikt u momenteel niet over genoeg geld waarmee u uw doelen kunt financieren? Gelukkig is het mogelijk om geld te lenen zodat u wel uw doelen kunt bereiken. Maar hoeveel geld kunt u nou eigenlijk lenen?

Waarom wilt u geld lenen?

Wanneer u een zakelijke lening wilt afsluiten dan zijn er een aantal belangrijke punten waar u op moet letten. Allereerst is het belangrijk om voor uzelf op papier te zetten waarom u graag geld wilt lenen. Welk doel wilt u bereiken en hoeveel geld heeft u hiervoor nodig? Stel een plan op, vraag eventueel offertes aan en zo krijgt u meteen inzichtelijk hoeveel geld u nodig heeft.

Maximum leenbedrag

Er zijn diverse financieringspartijen waar u terechtkunt voor het lenen van geld. Via onze website ontdekt u eenvoudig en snel bij welke verstrekkers u terechtkunt voor het lenen van geld. Let erop dat het per partij verschilt hoeveel geld u kunt lenen. De meeste kredietverstrekkers werken met een minimaal en een maximaal bedrag dat u kunt lenen. Hoeveel er in uw geval geleend kan worden hangt van een aantal factoren af. Zo zal de geldverstrekker bekijken wat de omzet van uw onderneming is en hoe hoog uw aflossingsverplichting maximaal kan zijn.

Vaak hanteren verstrekkers per doel een vast leenbedrag. Als u inzicht wilt hebben in het bedrag wat u maximaal kunt lenen, dan raden we u aan om contact op te nemen met een verstrekker. Deze kan u precies aangeven met welk bedrag u rekening moet houden. Bij veel partijen kunt u ook online bereken hoeveel geld u maximaal kunt lenen. Veel verstrekkers hebben een handige tool online staan waar u gebruik van kunt maken. Vul de belangrijkste informatie in en ontdek snel het maximale leenbedrag.

Leen niet te veel geld

Hoe meer geld u heeft, hoe meer geld u heeft om te investeren in uw bedrijf. Let er echt op dat u niet veel meer leent dan u nodig heeft. Geld lenen kost namelijk geld en u moet het altijd terugbetalen met rente. Daarom raden we u zeker aan om niet te veel geld te lenen. Leen alleen een bedrag waarmee u uw doelen kunt verwezenlijken en wees ook realistisch. Met de verstrekker wordt altijd een bepaalde looptijd afgesproken hoelang u erover mag doen om het geleende geld terug te betalen. Wees u ervan bewust dat het belangrijk is dat u over de mogelijkheid beschikt om het geld binnen de looptijd terug te betalen. Wanneer u dit niet doet dan kan dit vervelende gevolgen hebben.

Voorwaarden

We willen u er altijd op attenderen dat het belangrijk is om altijd goed de voorwaarden door te nemen van de verstrekker waar u een lening af wilt sluiten. Zo komt u niet onverwachts voor verrassingen te staan. Heeft u nog vragen over hoeveel geld u kunt lenen? Neem dan altijd contact op met de desbetreffende partij waar u wilt lenen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dan kan het een aanrader zijn om een onafhankelijke adviseur in te schakelen. Hij of zij geeft u graag advies op maat.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp