Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Rente vergelijken

Bent u plan om een zakelijke lening af te sluiten. Natuurlijk wilt u niet te veel rente betalen. Waar kunt u rente zakelijke lening vergelijken? Waar vindt u dus een voordelige zakelijke rente lening? Er is een website waar u eenvoudig kunt zoeken naar de voordeligste zakelijke rente lening. Kijk maar eens op de website zakelijkgeld.nl/zakelijk-krediet-vergelijken/. Daar vindt u de zakelijke rente van een achttal kredietverstrekkers.

Zakelijke lening rente vergelijken

Op de zojuist genoemde website kan de rente eenvoudig worden afgelezen. De lening met de laagste zakelijke rente wordt als eerste genoemd. Zo is het zakelijke lening rente vergelijken erg eenvoudig. U kunt direct zijn wat de minimale rente en de maximale rente is. De kredietverstrekker met de laagste rente staat bovenaan. De door hem gevraagde rente is 2,9%. De kredietverstrekker met de hoogste rente wordt als laatste genoemd. De door hem gevraagde rente is 6%. Er is nog een kredietverstrekker die een hogere rente vraagt. Deze kredietverstrekker biedt echter geen persoonlijke leningen aan. De door hem aangeboden flexibele kredieten hebben een veel hogere rente dan een persoonlijke lening.

Maximale rente zakelijke lening

Wat is de maximale rente van een zakelijke lening? Die vraag kan niet direct worden beantwoord. De rente die u voor een zakelijke lening verschilt namelijk per aanbieder. Bovendien is de rente die u voor uw lening moet betalen voor een niet onbelangrijk deel afhankelijk van het bedrag dat u wilt lenen. Aangeraden wordt om de verschillende aanbieders van zakelijke leningen goed te vergelijken. Dan betaalt u nooit de maximale rente.

Zakelijke lening rente berekenen

Hoe wordt de rente van een zakelijke lening berekend? Bij het bepalen van de rente die u voor een zakelijke lening houden kredietverstrekkers rekening met de volgende factoren: welk bedrag u wilt lenen, of u onderpand heeft, of u een hoog of een laag risicoprofiel hebt en of u een overlijdensrisicoverzekering heeft afgesloten.

Leent u een hoog bedrag? Dan wordt het rentepercentage lager. Heeft u een hoog risicoprofiel? Dan moet u meer rente betalen. Heeft u geen onderpand, zoals bijvoorbeeld een eigen bedrijfspand? Dan betaalt u meer rente. Sluit u bij het afsluiten van de lening een overlijdensrisicoverzekering af. Dan betaalt u een iets hogere rente. Komt u onverhoopt te overlijden, dan hoeven uw nabestaanden de lening niet af te lossen.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven

× Ik heb een vraag via WhatsApp