Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Wanneer ontvang ik mijn krediet?

Beschikt u momenteel niet over het geld waar u uw doelen mee kunt bereiken? Dan kan het een goed idee zijn om een zakelijke lening af te sluiten. Zo beschikt u wel over het geld en kunt u wel investeren in uw bedrijf. Maar hoelang duurt het eigenlijk voordat u over het geld beschikt na de goedkeuring dat aanbieder de lening uitbetaalt, of wanneer een doorlopend krediet wordt goedgekeurd? Oftewel: wanneer ontvangt u uw krediet?

Aanvraag

Uw aanvraag voor een lening of een andere soort krediet bij een bank of kredietverlener wordt doorgaans binnen een dag of hooguit enkele dagen beoordeeld, zodat daarna de lening uitbetaald kan worden. Zodra uw aanvraag is goedgekeurd kunt u in de meeste gevallen binnen 24 uur over het door u aangevraagde bedrag beschikken. Het kan soms nodig zijn om extra informatie te overleggen zoals bijvoorbeeld een ondernemingsplan of de jaarcijfers over één of meerdere jaren. Ook kan er worden gecontroleerd of u een negatieve bkr registratie of positieve bkr registratie heeft. Let erop dat het vertragend kan werken als u bkr geregistreerd staat, door bijvoorbeeld een persoonlijke lening. Dit geldt niet wanneer het om een positieve registratie gaat. Zorg ervoor dat u alle documenten digitaal beschikbaar heeft. Dit versnelt het versturen naar de kredietverstrekker en bespoedigt een besluit over uw aanvraag.

Welke verstrekker past bij u?

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk vinden welke verstrekker het beste bij u als ondernemer past. Maak gebruik van de handige zoekoptie. Geef aan wat voor een leenbedrag u ongeveer wilt betalen en wat de looptijd daarvan is. Vul de doorlooptijd in en u kunt daarna aangeven of u eventueel nog andere wensen heeft, zoals boetevrij aflossen.

Heeft u dit gedaan? Dan verschijnen de aanbieders in beeld die matchen met uw eisen. Bekijk altijd goed wat de hoogte van de rente is. Let erop dat de goedkoopste partij niet altijd het beste is voor u. Lees dus altijd goed de voorwaarden, zodat u zeker kunt zijn van wat u kunt verwachten wanneer u uw lening uitbetaald krijgt.

Uw aanvraag in behandeling

Heeft u een geschikte partij gevonden? Dan wordt u via onze website doorgestuurd naar de website van de desbetreffende geldverstrekker. Het aanvragen van een zakelijke lening doet u dus rechtstreeks met de partij. Bekijk altijd goed wat de voorwaarden zijn van de verstrekker en lees u altijd goed in voordat u een contract afsluit.

Wanneer u een aanvraag in dient dan is het altijd belangrijk om goed uw gegevens te controleren. Wanneer uw aanvraag niet compleet is dan kan dit vertraging oplopen en dan duurt het langer voordat u uw lening uitbetaald krijgt. Nadat u uw aanvraag heeft verzonden, verschilt het per partij hoe snel u een reactie krijgt. Sommige aanbieders vermelden online dat u binnen 24 uur na uw aanvraag al uw geld ontvangt. Het is altijd goed om er rekening mee te houden dat het proces kan vertragen, bijvoorbeeld wanneer nagegaan moet worden of u een negatieve bkr registratie of positieve bkr registratie heeft bij de stichting bkr. Wees er dus altijd op tijd bij wanneer u een lening afsluit en ga niet van het laatste moment uit.  Heeft u nog bepaalde vragen of wilt u gewoon meer weten over het afsluiten van een zakelijke lening? Neem dan altijd contact op met de verstrekker waar u een lening wilt afsluiten. De specialisten staan voor u klaar en helpen u verder zodat u helemaal weet wat u kunt verwachten.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp