Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Wat is een zakelijke lening?

Om hun ambities waar te kunnen maken besluiten veel ondernemers om een zakelijke lening af te sluiten. Een zakelijke lening is een lening die ondernemers kunnen gebruiken om te investeren in onroerend goed en bedrijfsmiddelen. Met een zakelijke lening kan bijvoorbeeld worden gefinancierd:

  • Het kopen of verbouwen van een bedrijfspand.
  • Het investeren in de overname van een bedrijf.
  • Het aanschaffen van nieuwe transportmiddelen, machines en apparaten.

Waar heeft u geld voor nodig?

Staat u als ondernemer op het punt om geld te lenen? Beantwoord dan altijd de vraag waar u het geld voor nodig heeft. Hebt u het geld nodig omdat u tijdelijk geen geld genoeg in kas hebt om bijvoorbeeld de winkelvoorraad aan te vullen? Dan moet u een zakelijk krediet afsluiten. Met een zakelijk krediet kunt u simpel gezegd rood staan. Wanneer sluit u een zakelijke lening af? Als u een eenmalige, grote uitgave wilt doen. Met een zakelijke lening betaalt u dus een langlopende investering, zoals bijvoorbeeld de groei en uitbreiding van uw bedrijf.

Vindt een zakelijke lening om uw groeiplannen te financieren

Een ondernemer met groeiplannen moet op zoek naar een zakelijke lening. Veel ondernemers gaan eerst naar de bank. De bekende grote banken met hun verschillende soorten zakelijke leningen, kunnen  een goede optie zijn. Banken verstrekken echter niet zomaar krediet. De laatste jaren zijn ze veel strenger geworden. Heeft de bank uw aanvraag voor een zakelijk lening niet goedgekeurd? U kunt voor het afsluiten van een zakelijk krediet ook terecht bij allerlei andere financiers, met doorgaans een soepeler acceptatiebeleid. Het is mogelijk om een zakelijke lening gemakkelijk en snel online te regelen, zonder veel papierwerk, hoge kosten en lange wachttijden.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp