Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Wilt u een MKB lening aanvragen?

Het aanvragen van een lening voor mkb is heel eenvoudig. U kunt dit online doen. Na even googelen vindt u diverse kredietverstrekkers die u een mkb lening kunnen verstrekken. Enkele kredietverstrekkers waar u online een lening mkb kunt afsluiten: B2BBusinesslening.nl, Bridgefund, Qeld, Qredits MKB krediet, Funding Circle, Spotcap, Krediet vooruit.nl en Swishfund. Een zakelijke lening MKB kunt u dus online aanvragen bij een van deze kredietverstrekkers.

Het online aanvragen van een zakelijke lening MKB

Online aanvragen van een lening voor MKB doet u op de website van de aanbieder van de mkb lening. Je moet dan doorgaans eerst invullen welk bedrag je wilt lenen. Vervolgens moet je een aantal vragen beantwoorden. Doorgaans worden de volgende vragen gesteld: Hoe lang is uw bedrijf actief? Wat is het doeleinde van de lening? Wat was uw omzet het afgelopen jaar. Voldoet u niet aan de voorwaarden? Uw bedrijf heeft bijvoorbeeld te weinig omzet? Dan krijgt u direct te zien dat u niet voor de zakelijke lening mkb in aanmerking komt. Voldoet u wel aan alle voorwaarden? Dan kunt u online een krediet bij die kredietverstrekker aanvragen. Doorgaans krijgt u binnen enkele dagen bericht of uw aanvraag voor een lening voor mkb is goedgekeurd.

Het aanvragen van een MKB lening bij de banken

Banken verstrekken ook een zakelijke lening MKB. Banken krijgen echter steeds meer concurrentie van de online aanbieders van een lening voor het mkb. Ondernemers krijgen vaak binnen 24 uur bericht of hun aanvraag voor een MKB lening is goedgekeurd. Het mkb lening aanvragen wordt steeds vaker online gedaan. Het antwoord van de banken is het oprichten van platformen om digitale leningen MKB te verstrekken. De drie grote banken hebben ieder een eigen platform. ABN AMRO was de eerste bank die een digitale plek introduceerde waar mkb’ers een lening mkb kunnen afsluiten. Dat kan via het platform New10. Het platform van de ING is Funding Options. Het platform van de Rabobank, de bank die als laatste grootbank in 2019 een digitale plek voor het mkb lening aanvragen introduceerde, is Fundr. Dankzij het digitaal aanbieden van krediet is een mkb lening aanvragen bij een van deze banken een stuk eenvoudiger geworden.

MKB lening rente

Natuurlijk wilt u weten hoeveel rente u moet betalen voor uw mkb lening. Die vraag is echter niet direct te beantwoorden. De mkb lening rente verschilt namelijk per aanbieder. Ook de hoogte van het geleende bedrag kan van invloed zijn op de rente die u voor uw lening mkb moet betalen. Om de vraag te beantwoorden moet u dus de mkb lening rente van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Cijfers van het CBS uit 2017 en 2018 geven een indicatie van de door mkb’ers te betalen. Volgens hun cijfers betalen mkb’érs voor hun zakelijke lening aan vaste rente gemiddeld 3% en aan variabele rente gemiddeld 3,5% 

Zoeken naar informatie over een zakelijke lening MKB

Bent u zoek naar meer informatie over een zakelijke lening mkb? Kijk dan hier: https://zakelijkgeld.nl/zakelijke-lening/mkb/.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven

× Ik heb een vraag via WhatsApp