Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Disclaimer Zakelijkgeld.nl

Zakelijkgeld.nl verleent u hierbij toegang tot de website www.zakelijkgeld.nl. Op onze website publiceren wij informatieve teksten, afbeeldingen en andere materialen. Wij hebben het recht om de inhoud van zakelijkgeld.nl elk gewenst moment te wijzigen zonder daarover mededeling te doen.

Zakelijkgeld.nl is onderdeel van GB Concepts B.V., gevestigd te Hengelo aan de Oelerweg 28. Wij staan ingeschreven bij de KvK onder nummer 75835924. Wij hebben de website www.zakelijkgeld.nl met veel zorg en aandacht samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie niet accuraat is. In dat geval verzoeken wij u om contact op te nemen met GB Concepts.

Wij zijn niet in het bezit van een AFM-vergunning. Wij geven dan ook geen persoonlijk advies en treden niet op als bemiddelaar. De diensten die wij aanbieden is het geven van informatie en het faciliteren van het doorgeven van offerteaanvragen aan onze partner(s).

De informatie op zakelijkgeld.nl is uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over bepaalde financiële producten en diensten. De informatie die wij geven, kunt u gebruiken bij het maken van uw eigen keuze. Wij drukken u op het hart dat onze informatie niet is bedoeld als een uitputtende informatievoorziening over de genoemde onderwerpen. Onze informatie en/of beoordelingen zijn niet bedoeld als professioneel advies of dienst.

Voordat u besluit om een financieel product of dienst af te sluiten die van invloed kan zijn op u financiën of bedrijfsvoering, dient u een gekwalificeerde expert of specialist te raadplegen. De informatie op zakelijkgeld.nl is gebaseerd op onze eigen mening en bevindingen. Wij geven dan ook geen expliciete of impliciete garanties met betrekking tot deze informatie. Wij geven ook geen garantie dat onze informatie foutloos is en voldoet aan alle kwaliteitscriteria.

Zakelijkgeld.nl is niet aansprakelijk noch verantwoordelijk en geeft geen stilzwijgende garanties. Het gebruik van onze website is volledig uw eigen verantwoordelijkheid. Door gebruik te maken van onze diensten aanvaardt u de volledige verantwoordelijkheid en het risico van enig verlies dat kan voortvloeien uit het gebruik van onze informatie. Wij doen er alles aan om de inhoud van zakelijkgeld.nl zo vaak mogelijk te actualiseren. Toch kan het voorkomen dat de inhoud mogelijk onvolledig en/of onjuist is. De informatie op zakelijkgeld.nl wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid.

De beoordelingen van onze vergelijkingen zijn gebaseerd op onze eigen analyses en bevindingen. Het kan gebeuren dat er door menselijke vergissingen of technische storingen iets niet klopt. Beslissingen op basis van deze informatie zijn uw eigen verantwoordelijkheid. Controleer daarom altijd goed al uw gegevens en informatie voordat u een beslissing neemt.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp