Bedrijfsfinanciering

Vind direct de lening die bij u past

Vergelijk aanbieders van bedrijfsfinancieringen
Kies de financiering met de laagste rente
Sluit de financiering af bij de aanbieder
bedrijf financieren

Bedrijfsfinanciering aanvragen

Wie als ondernemer uitbreidingsplannen heeft beschikt doorgaans niet over voldoende financiële middelen om die plannen te realiseren. Heeft u uitbreidingsplannen? Dan moet u op zoek naar de beste vorm van zakelijke financiering. Door zakelijke financiering oftewel bedrijfsfinanciering kunt u deze uitbreidingsplannen ongetwijfeld realiseren. Financiering van uw bedrijf is mogelijk op diverse manieren. De twee bekendste vormen van bedrijfsfinanciering zijn een zakelijk krediet en een zakelijke lening. Vergelijking van deze beide vormen van zakelijke financiering is nodig om de beste vorm van financiering voor het verwezenlijken van uw uitbreidingsplannen te kunnen bepalen.

In 2019 koos men het meest voor

Rente 10.8%
Beoordeling 4 / 5
Vergelijk
Rente 3.49%
Beoordeling 5 / 5
Vergelijk
Rente 3.0%
Beoordeling 5 / 5
Vergelijk

Financiering van een bedrijf middels een zakelijk krediet

Beschikt u tijdelijk niet over voldoende liquide middelen? Dan kunt u overwegen om een zakelijk krediet te nemen bij een bank of bij een andere geldverstrekker. U spreekt dan af dat u kunt beschikken over een bepaald bedrag. Over welk bedrag u kunt beschikken is afhankelijk van de winst die uw onderneming jaarlijks maakt.

Stel dat u van de bank of een andere geldverstrekker een zakelijke krediet heeft gekregen van €100.000. Dit bedrag kunt u dan geheel of gedeeltelijk opnemen. Heeft u bijvoorbeeld €50.000 nodig om uw uitbreidingsplannen te realiseren? Dan betaalt u alleen rente over het opgenomen bedrag. Heeft u een gedeelte afgelost? Dan kun je dat gedeelte ook weer opnemen. U kunt met een zakelijke krediet opnemen en aflossen wanneer u dat wilt. Een zakelijke krediet is dus erg flexibel. Wat is de rente van deze vorm van zakelijke financiering? Reken op een rentepercentage dat kan variëren tussen circa 4,8 en 8,6%.

Meer informatie

Financiering van een bedrijf middels een zakelijke lening

Heeft u onvoldoende liquide middelen om de uitbreiding van uw bedrijf te realiseren. Dan kunt u besluiten om een zakelijke lening af te sluiten bij een bank of bij een andere geldverstrekker. Er zijn verschillende factoren die de hoogte van het maximale leenbedrag bepalen.

Stel dat u bij een bank of bij een andere geldverstrekker een zakelijke lening heeft afgesloten van €200.000. Dit bedrag kunt u dan opnemen. Met dit bedrag kunt u uw uitbreidingsplannen realiseren. Bij deze vorm van bedrijfsfinanciering, die een vaste rente heeft, lost u gedurende de met de bank of andere geldverstrekker afgesproken looptijd de lening af door maandelijks een vast bedrag terug te betalen. U kunt de bedragen die je hebt afgelost niet meer opnemen. Een zakelijke lening is dus minder flexibel dan een zakelijk krediet. Aan het einde van de looptijd heeft u geen schuld meer aan de bank. Wat is de rente voor deze vorm van bedrijfsfinanciering? Die kan variëren tussen circa 2,5 en 5,1%.

Meer informatie

Kies de juiste verstrekker

Heeft u besloten om een financiering online aan te vragen? Via deze website vergelijkt u de aanbieders van zakelijke leningen en zakelijke kredieten. Zodra u een krediet of lening heeft gevonden die past bij uw wensen, dan kunt u terecht bij de desbetreffende aanbieder. Zakelijkgeld.nl helpt u graag met het vergelijken van de aanbieders van alle zakelijke financieringen.