Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

5in5

5in5 is een kredietverstrekker voor kleine zakelijke leningen. 5in5 geeft iedere ondernemer een kans op een lening door niet om jaarcijfers te vragen en geen BKR-toetsing uit te voeren. De lening is alleen beschikbaar voor eenmanszaken en bv’s. U kunt een lening afsluiten van € 500 tot € 5.000 voor 15 tot 150 dagen. 5in5 is dus enkel geschikt voor kleine leningen met een korte looptijd. U kunt boetevrij extra aflossen op uw lening.

5in5 logo

Kosten van een lening bij 5in5

Kredietlimiet Rente Looptijd
€ 500,- Dagrente 15 tot 150 dagen
€ 5.000,- Dagrente 15 tot 150 dagen

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Vergelijk alle aanbieders

Voordelen

  • U kunt hier terecht voor kleine leningen van € 500 tot € 5.000. Veel kredietverstrekkers bieden alleen leningen aan van boven die duizenden euro's. 5in5 is één van de enige aanbieders die kleine leningen aanbiedt.

  • Er is geen minimale omzet vereist.

  • Het aanvraagproces voor een lening is eenvoudig en u krijgt binnen 5 minuten een aanbod.

  • Het geld staat dezelfde dag nog op uw rekening.

  • U kunt de lening op ieder moment boetevrij terugbetalen met iDEAL.

  • U hoeft geen jaarcijfers te laten zien en er wordt geen BKR-toetsing gedaan.

Nadelen

  • Slechts geschikt voor leningen tot € 5.000.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website van 5in5

Vergelijk aanbieders
Meer over 5in5

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

Het aanvragen van een kleine zakelijke lening bij 5in5 is een eenvoudig proces. U vraagt de lening online aan en krijgt binnen 5 minuten een aanbod toegestuurd. Als u met dit aanbod akkoord gaat, staat het geld binnen één werkdag op uw rekening.

De lening dient in 150 dagen te zijn terugbetaald. Nadat u de lening hebt afgesloten, ontvangt u een overzicht met daarin de data waarop u de lening plus rente in termijnen moet terugbetalen. U zult twee dagen van tevoren van 5in5 een e-mail ontvangen met het te betalen bedrag en een betaallink, zodat u gemakkelijk kan terugbetalen. Het is ook mogelijk om rechtstreeks te betalen vanuit uw persoonlijke pagina bij 5in5.

5in5 werkt met een dagrente tarief. Ook betaalt u een afsluitprovisie. De hoogte van de rente en afsluitprovisie worden bepaald aan de hand van een individueel bepaald risicoprofiel. Tijdens uw aanvraag krijgt u een persoonlijk aanbod dat u kunt afwijzen als u dat wilt.

Voorwaarden

• Uw onderneming is een eenmanszaak of besloten vennootschap (bv) met één eigenaar en bestuurder en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
• U bent in het bezit van minimaal één zakelijke rekening.

Andere aanbieders op Zakelijkgeld

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp