Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Rabobank

Rabobank is één van de drie grootste banken van Nederland en biedt zakelijke financieringen aan voor kleine en grote ondernemingen. Rabobank biedt twee soorten zakelijke leningen aan: met en zonder jaarcijfers. Op deze pagina wordt ingegaan op de lening zonder jaarcijfers. Voor deze leningen dient u een jaaromzet van minimaal € 50.000 te hebben en inzicht te geven in uw zakelijke transacties. Het leenbedrag is minimaal € 5.000 en maximaal € 100.000 en heeft een looptijd van 1 tot 5 jaar. De zakelijke lening kan in 3 minuten worden aangevraagd en wordt binnen 24 uur behandeld. Als de aanvraag is goedgekeurd en u akkoord gaat, staat het geld binnen 24 uur op uw zakelijke rekening. U lost de lening af door middel van maandelijkse aflossingen.

rabobank logo

Kosten van een lening bij Rabobank

Kredietlimiet Rente Looptijd
€ 5.000 Vanaf 4,5% op jaarbasis Maximaal 60 maanden
€ 100.000 Vanaf 4,5% op jaarbasis Maximaal 60 maanden

Scroll naar links om volledig tabel te zien

Vergelijk alle aanbieders

Voordelen

 • Leningen beschikbaar van € 5.000 tot € 100.000.

 • De aanvraag is in 3 minuten afgerond en wordt binnen 24 behandeld.

 • Er wordt niet om een onderpand of zekerheden gevraagd.

 • Na akkoord staat het bedrag binnen 24 uur op uw zakelijke rekening.

 • U kunt kosteloos net zo veel extra aflossen als u zelf wil.

Nadelen

 • Rabobank voert een BKR-toets uit.

 • Bij de aanvraag wordt er gekeken naar uw zakelijke transacties. U dient Rabobank inzicht te geven in de transacties van uw zakelijke rekening. Dit kunt u doen door uw rekening(en) te koppelen. Rabobank doet vervolgens een aanbod op basis van uw bij- en afschrijvingen.

Wilt u meer weten?

Ga naar de website van Rabobank

Vergelijk aanbieders
Meer over Rabobank

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze

De zakelijke lening van Rabobank kan eenvoudig online worden aangevraagd. U dient enkele gegevens over uw onderneming door te geven en aan te geven welk bedrag u wenst te lenen.

Tijdens de aanvraag moet u inzicht geven in uw zakelijke transacties van de afgelopen 12 maanden, zodat Rabobank kan beoordelen hoeveel geld u kunt lenen. Dit kunt u doen door uw zakelijke bankrekening(en) te koppelen. Op basis van deze gegevens stelt Rabobank een voorlopig aanbod op, dat u per e-mail ontvangt.

Nadat u de aanvraag heeft ingediend, voert Rabobank binnen 24 uur een aantal checks uit. Eén van deze checks is de BKR-toets. Rabobank houdt bovendien rekening met uw overige financiële verplichtingen. Er wordt niet om een onderpand of zekerheden gevraagd.

Een Customer Success Manager neemt vervolgens contact met u op om een definitief aanbod te doen. Als u met dit aanbod akkoord gaat, staat het geld binnen 24 uur op uw zakelijke rekening.

U dient de zakelijke lening maandelijks af te lossen. U betaalt iedere maand rente en een deel van het leenbedrag middels een automatische afschrijving. De rente ligt tussen de 4,5% en 14,5% op jaarbasis. Boetevrij extra aflossen is mogelijk.

Voorwaarden

 • Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK).
 • Het bedrijf is minstens 12 maanden actief en heeft 12 maanden aan transactiedata.
 • Het bedrijf heeft een omzet van minstens € 50.000.
 • Uw bedrijf heeft de rechtsvorm eenmanszaak, vof of bv.
 • U heeft een zakelijke rekening van Rabobank, ABN AMRO, ING, RegioBank, ASN Bank, SNS Bank of Knab.

Andere aanbieders op Zakelijkgeld

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp