Zakelijk krediet vergelijken

Top 5 zakelijke kredieten

Logo-Van-Funding-Circle-Leningen

Funding Circle is een uniek concept. Een krediet aan een zelfstandige wordt gefinancierd door investeerders die op jouw project kunnen intekenen. Zodra je krediet, tot maximaal € 250.000 euro, is gefinancierd wordt het bedrag uitbetaald. De looptijd van de lening ligt tussen de 6 maanden en 5 jaar (60 maanden). Je betaalt een vaste lage rente en kunt boetevrij vervroegd aflossen.

Tip: U komt het snelste in aanmerking voor een lening bij Funding Circle. 

Uitgebreide info over Funding Circle? Lees hier meer.

New 10 Logo

New10 is een initiatief van ABN-Amro en verstrekt leningen aan ondernemers. New10 verstrekt leningen aan het MKB vanaf 20.000 euro tot 250.000 euro bij een eenmanszaak. BV’s komen in aanmerking voor een lening tot 1 miljoen euro. De looptijd van de lening ligt tussen de 3 maanden en 3 jaar (36 maanden). Vaste activa = lagere rente met langere looptijd (5 jaar)

Uitgebreide info over New10? Lees hier meer.

Logo-KredietVooruit

KredietVooruit verleent bedrijfskredieten van 3.000 euro tot maximaal 250.000 euro. Je aanvraag wordt zo snel mogelijk beoordeeld, na goedkeuring staat het bedrag binnen 24 uur op je rekening. Voorwaarde is dat je minimaal een jaar in bedrijf bent. De aflossing kan variabel, op basis van je omzet per maand. Er wordt geen onderpand gevraagd bij het aangaan van de lening.

Uitgebreide info over KredietVooruit? Lees hier meer.

Logo-OPR-Bedrijfskrediet

OPR-Bedrijfskrediet financiert leningen aan ondernemers van minimaal 3.000 euro en maximaal 50.000 euro. De verstrekte kredietsom moet binnen maximaal 12 maanden worden afgelost. Je moet als privé persoon borg staan voor de aflossing. De aanvraag wordt binnen 24 uur beoordeeld. Aanvragen verloopt volledig digitaal en zijn snel geregeld. De aflossing dient in vaste maandelijkse bedragen te worden gedaan.

Uitgebreide info over OPR-Bedrijfskrediet? Lees hier meer.

InvoiceFinance

Invoice Finance maakt het mogelijk om facturen te voorfinancieren. Bij het uploaden van uw factuur krijgt u het geld dezelfde dag nog op uw rekening. InvoiceFinance is dagelijks opzegbaar en u kunt volledig online te werk gaan. Wacht niet langer 30, 60 of 90 dagen voordat u uw factuur uitbetaald krijgt, maar maak gratis een account aan op InvoiceFinance.

Uitgebreide info over Invoice Finance? Lees hier meer.

Logo-B2Business-Leningen

B2Business Leningen verstrekt kredieten aan bedrijven van minimaal 2.000 euro tot maximaal 50.000 euro. De looptijd van de lening bedraagt maximaal 18 maanden. De rente bedraagt gemiddeld 2,9%, de kosten bij het afsluiten bedragen 2,95% van het geleende bedrag. Voorwaarden: Minimaal 18 maanden in business, jaaromzet gemiddeld minimaal € 75.000. De directeur(en)/grootaandeelhouder(s) dienen in Nederland woonachtig te zijn.

Uitgebreide info over B2Business Leningen? Lees hier meer.

Uitgebreide info over Spotcap? Lees hier meer.

Financiering bij de aanbieders

Wanneer u voor uw bedrijf op zoek gaat naar een voordelig krediet voor de financiering van een project kan dat soms best lastig zijn. Er zijn tientallen aanbieders, ieder met hun eigen voorwaarden. Met BKR toetsing, of zonder deze controle voor een negatieve registratie. Soms moet u jaarcijfers overleggen, soms wordt dit niet geëist. En dan hebben we het nog niet gehad over de voorwaarden. Hoeveel bedraagt de rente, welke kosten worden in rekening gebracht? Als u dat voor meerdere aanbieders wilt vergelijken dan bent u daar een flinke tijd mee bezig. En tijd hebben veel ondernemers niet. ZakelijkGeld.nl heeft in de afgelopen periode al veel ondernemers geholpen bij het vinden van een passend krediet.

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!