Start uw aanvraag
Start uw aanvraag

Boetevrij aflossen

Wanneer u een lening afsluit dan maakt u een inschatting over hoeveel geld u nodig denkt te hebben voor uw doel en in welk termijn u dit denkt terug te kunnen betalen. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat u het geld al eerder heeft en dus uw lening sneller kunt aflossen. Echter ontvangt u bij sommige partijen een boete voor het vervroegd aflossen. Bent u op zoek naar een verstrekker waar u terechtkunt voor boetevrij aflossen? We vertellen u er graag meer over.

Waarom boetevrij aflossen?

Vervroegd aflossen van de verstrekte financiering kan in veel gevallen als u een zakelijk krediet heeft. Echter komt het voor dat u in sommige gevallen een boete voor het vervroegd aflossen moet betalen. Deze boete voor extra aflossing ligt vaak op een bedrag tussen 100 en 200 euro. Let erop dat de renteverplichting vaak niet anders wordt. Dit betaalt u vaak bij de afsluiting van het overeengekomen totaalbedrag aan rente. Wel kan het natuurlijk altijd een prettig idee zijn om uw schuld vervroegd af te lossen. Al helemaal wanneer u boetevrij kunt aflossen. Zo zit u dus korter aan de schuld vast.

Voorwaarden

Let erop dat u niet bij elke partij terechtkunt wanneer u boetevrij wilt aflossen. Maak gebruik van onze handige vergelijkingstool en geef aan dat u op zoek bent naar een verstrekker waar u terechtkunt voor boetevrij aflossen. Heeft u een partij gevonden waarbij een extra aflossing zonder boete mogelijk is? Let dan altijd goed op de voorwaarden. Bij bepaalde leningen is het bijvoorbeeld niet mogelijk om direct online vervroegd af te lossen. Lees dus altijd goed de voorwaarden van een lening, zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op met de desbetreffende financieringspartij.

Hoe moet u aangeven dat u vervroegd wilt aflossen?

Het vinden van een partij die voldoet aan uw wensen en eisen, dat kan altijd lastig zijn. Met onze tool maakt u het vinden van een geschikte verstrekker waarbij boetevrij aflossen mogelijk is een stuk gemakkelijker. Let erop dat de regels per partij verschillen. Als u dus vervroegd wilt aflossen dan is er niet één specifieke handeling die u moet uitvoeren. Zo moet u bij de ene partij schriftelijk doorgeven dat u vervroegd wil aflossen, terwijl u bij de andere verstrekker dit online kan regelen. In de voorwaarden van de financieringspartij staat precies aangegeven hoe u de vervroegde aflossing moet regelen.

Ook boetevrij aflossen?

Wilt u ook graag boetevrij extra aflossen? Via onze tool ontdekt u precies bij welke partijen u terechtkunt. Wij proberen altijd de informatie zo up to date mogelijk te houden, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Let er altijd wel op dat de informatie op de website van de verstrekker leidend is. Daarbij raden we u ook altijd aan om voor vragen bij de financieringspartij aan te kloppen. Wij zijn een onafhankelijke organisatie en zetten alleen de verschillen op een rij. Dit houdt dus in dat wij geen tussenpartij zijn en dat u voor het afsluiten van een zakelijke lening of het stellen van vragen altijd rechtstreeks terechtkunt bij de verstrekker.

×

Goedendag!

Ik ben Gabriel van Zakelijkgeld.nl. Ik probeer binnen 4 uur een reactie te geven. Wij zijn dagelijks geopend!

× Ik heb een vraag via WhatsApp